Ochrana osobních údajů

 STEF group s.r.o. - provozovatel elektronického obchodu www.steffishing.cz si je vědom skutečnosti, že při své činnosti zpracováná informace, které mají ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů, charakter osobních údajů. Provozovatel prohlašuje, že si je vědom důležitosti ochrany těchto údajů a bude dodržovat všechna zákonná i etická pravidla související s jejich zpracováním a považuje toto za významnou povinnost vůči kupujícímu. Provozovatel a jeho systém elektronického obchodu disponuje mnohými operačními funkcemi pro ochranu důvěrných a osobních informací. Provozovatel při své činnosti neposkytuje ani nepodává osobní informace o svých klientech třetím osobám, neshromažďuje, ani nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích. Kupující souhlasí s tím, aby v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění byly jeho osobní údaje (jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail, rok narození) zpracovávány a využívány za účelem zasílání obchodních sdělení elektronickou poštou prostřednictvím jím poskytnuté e-mailové adresy. Tento souhlas poskytuje kupující dobrovolně na dobu neurčitou s tím, že jej může kdykoliv odvolat.


Příchodem na stránku elektronického obchodu provozovatele se některé informace, jako např. odkazující stránka nebo Vaše IP adresa země, zapisují automaticky jako součást operací probíhajících na našich stránkách.

Registrovaným uživatelem se stává každý, kdo provede svou registraci vyplněním registračních údajů v příslušném formuláři. Registrace je dobrovolná a bezplatná a nevyplývají z ní žádné závazky kupujícího k provozovateli.

Požádáním o zasílání newsletteru poskytuje kupující provozovateli jeho e-mail adresu. Provozovatel využije e-mail adresu kupujícího výhradně pro účely zasílání informací o svých službách, nabídkách, speciálních výhodách či akcích.

Děti ( osoby mladší 18-ti let ) nejsou oprávněny provádět elektronický nákup bez dozoru osoby starší 18-ti let a žádáme je, aby se neregistrovaly ani neudávaly své osobní informace. Zaregistrováním se a vytvořením účtu garantujete, že jste plnoletí.

Internetové stránky, na které odkazuje stránka provozovatele mohou mít rozdílné podmínky zpracování osobních údajů než stránky provozovatele. Provozovatel nepřebírá zodpovědnost za podmínky na jiných stránkách a doporučuje Vám vždy se s nimi seznámit na konkrétní stránce.


 

STEF Rybářské potřeby © 2017
STEF group s.r.o.